Сениорски куп Војводине

У такмичењу за СЕНИОРСКИ КУП могу учествовати само екипе регистрованих клубова који се пријаве за учешће. Као и прошле године сениорски КУП Војводине и ове године одвија се по новом систему у два дела:

  • ЕЛИМИНАТОРНИ ДЕО (2 кола) где учествују сви пријављени клубови сем прволигашких екипа које имају директно право учешћа у Финалу Купа Србије (СЛОВЕН – Рума, ЈУГОВИЋ – Каћ, СВЕТОЗАР ГЛИГОРИЋ – Панчево, НШК – Нови Сад, ОМЛАДИНАЦ – Нови Бановци и СПАРТАК – Суботица.
  • ФИНАЛЕ КУПА ШС ВОЈВОДИНЕ са 30 (тридесет) екипа игра се по Швајцарском систему у 5 (пет) кола у времену од 27-30. априла 2018. године. ЧЕТИРИ (4) најуспешније екипе се пласирају у Финале Купа Србије “Куп Светозара Глигорића”, које се игра од 24-27. маја 2018. год.

Прво коло елиминација се игра 15. априла 2018. године, а друго коло 22. априла 2018. године. Финале КУПА ШС Војводине биће рејтинговано код ФИДЕ.
Сви клубови који желе да учествују у Купу ШС Војводине (и они који имају директно право учешћа у финалу Купа ШСВ) своје учешће треба да пријаве писмено најкасније до среде 11. априла 2018. године и да уплате котизацију. Клуб може пријавити и више екипа (тада се мора пријавити и састав екипе са 4+2 играча) и за сваку се плаћа котизација.